MEDIA & EVENEMENT

De vertaling van je plannen naar de productie is dé punt achter het verhaal. Die zetten wij graag voor jou.

Of dat nu gaat over content ontwikkelen, het maken van een bedrijfsfilm of een advertentie campagne. Wij werken graag actief mee in de realisatie van de plannen. Zo kun je een mooie online beurs draaien of met een vernieuwde presentatie bij de klant langs. Wij hebben de passie en de ambacht om te ondersteunen waar kan om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Daar waar jij onze expertise nodig hebt, kun je ons invliegen: van het creatieve concept tot de daadwerkelijke uitvoer. Van de uitnodiging tot aan de afronding.

Dit doen we in samenwerking met jouw eigen team, onze zusterbedrijven en de partijen waar we goede ervaringen mee opgedaan hebben. Met alle technische en organisatorische know-how in huis zorgen wij dat het evenement tot in de puntjes staat.

De Zichtmakers verzorgt van A tot Z de organisatie, communicatie, de technische productie, het contact met alle leveranciers en jouw eigen team, het transport en de afronding
Wij creëren beleving met techniek, zowel binnen filmproductie, live streaming of podiumtechniek
In samenwerking met het eigen team, onze zusterbedrijven Fact & fable en Match AV en andere partijen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dan kunnen wij kijken hoe we jou kunnen helpen bij datgene wat op stapel staat. Dat kan in samenwerking met je eigen team, of volledig ontzorgd door ons. Aan jou de keuze! Mail of bel Jan of Marije zodat wij mee kunnen denken.

Door ons verzorgde evenementen

Menu