Gemeenteraadsverkiezingen Molenlanden – Host en Livestream

Gemeenteraadsverkiezingen Molenlanden – Host en Livestream

In maart 2022 was het weer tijd voor de landelijke gemeenteraadsverkiezingen. Gemeente Molenlanden nam contact met ons op om te onderzoeken of wij van betekenis konden zijn tijdens de uitslagenavond. De wens bestond om zowel in de zaal als voor de mensen thuis een presentatie te verzorgen van de uitslagen van de vele stembureaus die Gemeente Molenlanden rijk is.

Samen met Burgemeester Theo Segers verzorgde Marije de presentatie in zowel De Til als bij de livestream die wij ook technisch verzorgden. Het was een avond met bijzondere uitkomsten en enorm veel emoties in de zaal. Blijdschap van de winnaars, maar ook teleurstelling bij de verliezende partijen.

De gemeente heeft Marije ingeschakeld als host voor de uitslagenavond van de verkiezingen maart 2022. Op een plezierige en goede manier hebben we met elkaar deze avond voorbereid en vormgegeven. Marije heeft op een professionele wijze de rol van presentator vervuld deze avond. Marije is communicatief sterk, ze is flexibel en denkt graag mee. Door middel van live-interviews gedurende de avond, heeft Marije de verbinding gelegd tussen de bijeenkomst in de zaal en de inwoners thuis. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de wijze van presenteren door Marije.
Arianne van Dijk – Griffier/raadslidadviseur Gemeente Molenlanden

Menu