Stemar groep – contentcreatie

Stemar groep – contentcreatie

Het is alweer maanden geleden dat wij de vraag kregen van Stemar groep of wij hun uit de brand konden helpen met het schrijven van hun websiteteksten. Via TUUUR hoorden zij dat wij websiteteksten schreven voor bedrijven. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel zat Marije aan tafel bij Stemar groep om het hart van de organisatie te begrijpen, zodat zij dat in tekst kon vatten. Op die manier kon MM communicatie de prachtige website verder bouwen en vullen. Met wat een resultaat!

Daar bleef het echter niet bij!

De website was nog niet eens in de lucht of wij zaten alweer bij Stemar groep aan tafel. We ontvingen de vraag of wij de inspiratie pagina konden vullen met blogs, artikelen en zowel klant- als samenwerkingspartner verhalen. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is de inspiratie pagina op de website rijkelijk gevuld met vele artikelen en plaatsen we wekelijks updates op LinkedIn. Dit zorgde voor enorm veel interactie met relaties en klanten, zowel online als offline. En het resultaat? Het aantal volgers op LinkedIn is verviervoudigd, en we gaan dit komende jaar voor nog meer interactie met de achterban.

Ook in de komende tijd gaan wij verder met het creëren van content voor Stemar groep, met veel passie en plezier. Juist op deze manier kunnen wij Stemar groep goed zichtbaar maken, zoals Martine ook vertelt:

Onze LinkedIn content is altijd up to date. Zo wordt geen bericht meer gemist en komen al onze mooie momenten aan bod. Het is fijn dat De Zichtmakers ons die zorg uit handen neemt en mee denkt met ons prachtige bedrijf. We willen Marije van den Berg en haar hele team dan ook ontzettend bedanken dat ze zo betrokken zijn. Alleen dan krijg je de beste resultaten!
Martine Paardekam – Stemar groep 

Bekijk zeker de website van Stemar groep of de LinkedIn pagina om het resultaat te lezen.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan het begeleiden en produceren van een podcast, aan het meedenken in de strategie van je communicatie of het organiseren van een (online) eventNeem contact op met Jan voor meer informatie en mogelijkheden.
Menu