Zet jouw bedrijf in het licht

Zet jouw bedrijf in het licht

Vandaag de dag gaat alles om zichtbaarheid, en hoe doe je dat? Hoe kun je de attentiewaarde van jouw bedrijf verhogen, of mensen motiveren om bij jou te komen werken? De concurrentie kan moordend zijn en hoe steek jij er met jouw bedrijf boven uit?! Wanneer je een event organiseert is het een investering met als doel het bedrijf, de medewerkers of een bijzonder moment in het licht te plaatsen. Het contact tussen jou en jouw klanten en (potentiële) werknemers is super belangrijk!

De passie van De Zichtmakers

Als De Zichtmakers heeft het onze passie om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Onze slogan is dan ook: Jouw bedrijf in het licht. Dit doen wij van A tot Z. Als creatieve denktank denken we graag mee in het creatieve concept, maar verzorgen we ook de uitvoer ervan – mede door het inzetten van onze samenwerkingspartners. Wij geloven namelijk dat we samen datgene kunnen leveren wat specifiek bij jouw bedrijf past.

Wij zijn eventstrategen

Naast de strategische marketing communicatie ligt onze kracht in eventmanagement. Wij noemen ons dan ook eventstrategen. Door onze jarenlange ervaringen op velerlei gebied kunnen we volmondig zeggen dat we zowel technisch, creatief en organisatorisch een uniek concept in te brengen hebben. Op deze manier wordt je ontzorgd met de hele communicatie, organisatie en (technische) productie van je evenement.

De sleutel is: als je het doet, doe het dan vooral goed. Haal er alles uit wat erin zit. Dat vraagt voor een integrale aanpak, van de uitnodiging, het event tot aan de follow-up. Je kunt ons invliegen daar waar je wilt, bijvoorbeeld als aanvulling op het eigen marketingteam. Zo staan we samen sterk en komen we tot een mooi evenement. Neem contact met Jan of Marije op, zodat wij – onder het genot van een bakkie koffie – eens kunnen bekijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
Menu