Petra Imara – strategie én podcast

Petra Imara – strategie én podcast

Als leerkundig adviseur staat bij Petra Imara ontwikkeling op nummer één! Petra helpt ondernemers om een signature program te ontwikkelen dat écht impact heeft op de deelnemers. Zo helpt ze ondernemers om vanuit hun missie, expertise en persoonlijkheid een sterk programma te creëren. Je kunt namelijk ontzettend veel kennis in huis hebben, maar die kennis overdragen is een vak apart. En dat is waar Petra’s expertise ligt!

Wij haken aan waar nodig

Glibberend door de besneeuwde straten van het pittoreske Zierikzee, was ik op weg naar de eerste ontmoeting met Petra Hengsdijk. Vanaf het eerste moment merkten we een gedeelde passie. Namelijk je eigen expertise inzetten om de ander krachtig te laten ondernemen. Petra als leerkundig adviseur voor haar klanten en wij als De Zichtmakers aanhakend bij de strategie en de communicatie. Onze samenwerking met Petra is eigenlijk iets wat ons typeert, wij haken aan waar zij ons nodig heeft. Dat begon met een strategiesessie, het editen en plaatsen van de Signature Impact Podcast van Petra Imara vanuit onze eigen studio.

Marije en haar team sprongen in een gat die groter was dan ik dacht. Een poosje geleden deed ik een oproepje op social media met ‘Ik kan wel iemand gebruiken die mijn podcast edit’. Marije werd genoemd en zo kwam ik in contact met haar. Het eerste wat me opviel was dat ze wel even langs wilde komen, dat vond ik heerlijk persoonlijk. Uiteindelijk pakt ze met De Zichtmakers niet alleen het editen van m’n podcast op, maar ook met een groot deel van m’n content. Ook hielp ze me met een strategiesessie. En wat een inzichten kreeg ik van de strategiesessie! Ze stelde prikkelende vragen, tot we uitkwamen bij een strategie die echt past bij wie ik ben en waar ik voor sta en ga. Daar waar ik vaak moeite heb om m’n ideeën in een concrete actionable planning te gieten, heb ik nu actiestappen voor de komende maanden. Stappen die me niet overweldigen, maar waar ik van sta te stuiteren om ermee aan de slag te gaan! En wat eerst mijn grootste vraag was, is nu als kers op de taart: Mijn podcast is éindelijk de lucht in. Ik kan stoppen met uitstellen en de taken die niet bij me passen uitbesteden aan de expert, Jan. Heel erg bedankt, beiden!
– Petra Hengsdijk – Leerkundig adviseur bij Petra Imara

De aftrap van veel moois

En dat is nog maar het begin van onze samenwerking. We hopen op nog vele inspirerende meetings, Signature Impact pocasts en datgene wat we nog meer voor Petra Imara kunnen betekenen!

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan het begeleiden en produceren van een podcast, aan het meedenken in de strategie van je communicatie of het organiseren van een (online) eventNeem contact op met Marije voor meer informatie en mogelijkheden.
Menu