Bellis Rosa – creatie websiteteksten

Bellis Rosa – creatie websiteteksten

‘Ik wil elke vrouw laten stralen op haar bruiloft, op een manier die háár unieke schoonheid zichtbaar maakt.’, zo deelt Simone haar passie tijdens ons eerste gesprek. Meteen ontstond er twinkeling in haar eigen ogen, een twinkeling die ook ontstond op het moment dat ze sprak over het kappersvak. Een vak wat niet zomaar even te leren valt bij een avondcursus, maar wat oefening en training behoeft. Een ding is zeker, je bent bij Simone in goede handen als het aankomt op je haar en make-up tijdens jullie prachtige dag.

Samen staan we sterk

De website van Bellis Rosa was al lange tijd toe aan teksten die het hart van de salon omschrijven, nadat Brandstone zowel het ontwerp als de uitvoering had gerealiseerd. De uitdaging lag de verwoording van de passie en de kwaliteit van eigenaresses Simone Boon. Na een lange tijd van worstelen en weten dat ze zelf niet verder kwam, nam ze contact met ons op. Met de vraag of wij haar konden helpen gingen we aan de slag, startend met een strategiemeeting waarin we de toon en hart van Bellis Rosa konden vangen. En met trots kunnen we constateren dat het is gelukt, wij zijn enorm trots op het eindresultaat van de website.
En iets waar we nog blijer van werden, is dat we een aantal dagen na de livegang van de website al bericht van Simone ontvingen dat ze al enkele aanvragen via de website had ontvangen. Is dat niet fantastisch?!

De Zichtmakers doen hun naam eer aan! Ik ben heel blij met hoe zij de teksten voor mijn website hebben geschreven en echt mijn hart daarin zichtbaar hebben gemaakt. Dikke aanrader!

– Simone Boon – de Haas – bruidskapster en make-up styliste bij Bellis Rosa

Dikke aanrader!

We zouden Simone aan elke (toekomstige) bruid aanbevelen. Ze is vrolijk, gepassioneerd en enorm vakkundig. Bovendien wil ze niet haar ideeën op je botvieren, maar ben jij aan de lead! Simone vertaalt jouw wensen naar de eigenheid van jouw haar(structuur).

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan het begeleiden en produceren van een podcast, aan het meedenken in de strategie van je communicatie of het organiseren van een (online) eventNeem contact op met Marije voor meer informatie en mogelijkheden.
Menu