Vier je vierdagen!

Vier je vierdagen!

Seconden vloeien over in minuten, minuten in uren en voor je het weet is er weer een dag voorbij! Het leven vliegt voorbij en daarom is het zo goed om af en toe eens stil te staan. Juist op die momenten kun je eens kijken waar je staat. Wat is er de afgelopen dagen, weken, maanden of jaren allemaal gebeurd? Voor je het weet stuif je weer op het jaarlijkse personeelsfeest af of ontdek je dat er volgend jaar een jubileum op de planning staat. Vieren is belangrijk, ook al wordt de invulling van je plannen uitgedaagd aangezien de maatregelen van de overheid rondom covid-19.

De les van Marije’s vader

Mijn familie heeft de mooie traditie om bij elk viermoment de bloemetjes buiten te zetten. Mijn vader zegt dan ook altijd: ‘Vier je vierdagen!’, wat in ons gezin voor diverse tradities gezorgd heeft. Af en toe een etentje, een vier-het-leven high tea wat ik zelf met vriendinnen organiseer rondom Thanksgiving en het trakteren met broodjes hamburger op kantoor (gezien de grote hoeveelheid mannen bij ons in het team) na het behalen van een mooie prestatie.

Waar kijk jij naar uit?

Heb jij ook mooie momenten om naar uit te kijken en deze bijzondere momenten te vieren met de mensen die je kostbaar zijn, of op het werk? Juist dan plaats je prachtige gedenkstenen waar jij zelf, je team en alle (zaken)relaties om je heen nog lang op terug kunnen kijken. Bovendien creëert het verbinding tussen jou en je relaties, wat de tevredenheid van je personeel bevorderd en de conversie van je klanten verhoogd. Bovendien kunnen klanten op deze manier ontdekken wat je ze nog meer te bieden hebt als bedrijf. Kortom: gedenkstenen plaatsen in je bedrijf heeft niet alleen als voordeel dat je even stilstaat bij de bijzondere momenten, maar het verdiept de bestaande relaties en het biedt een uitgelezen kans om je bedrijf bij nieuwe contacten te introduceren!

Wil je dat op een bijzondere manier doen? Evenementen – zowel live, hybride of op locatie – zijn onze expertise. Je bent bij ons aan het juiste adres voor jouw vierdagen. Aan jou de keuze. In onze blog Zichtbaar zijn in 2021 vertellen we je meer over de mogelijkheden en onze ervaring bij het organiseren van een live online event. Nodig ons uit voor een bakkie koffie, zodat wij kunnen bekijken wat we voor jou persoonlijk of zakelijk kunnen betekenen. Anderen gingen je voor, zoals Rijk Zwaan, de Inholland en het Da Vinci College.
Menu